Φορτιστές για όλα τα Laptop

Φορτιστές για όλους τους φορητούς υπολογιστές Laptop Με δυο χρόνια εγγύηση!

Φορτιστές για όλους τους φορητούς υπολογιστές Laptop! BenQ, Compaq, Dell, Fujitsu, NEC, Samsung, Sony Vaio, Toshiba, Apple, Acer, Hewlett Packard, Lenovo, IBM – όλοι είναι εδώ!

Αποστολή και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Όλοι οι φορτιστες μας έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης! Οι καλύτερες τιμές, ευκαιρίες & προσφορές για τροφοδοτικά και φορτιστές. Βρείτε τον κατάλληλο φορτιστή στην σελίδα με την μεγαλύτερη ποικιλία. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή δισταγμό, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2661023902 και να σας συμβουλέψουμε για τον κατάλληλο φορτιστή που ταιριάζει στον υπολογιστή σας. Μεγάλη διαθεσιμότητα και ποικιλία φορτιστών και για υπολογιστές Apple Mac!

Δείτε τις τιμές αναλυτικά!

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Οι φορτιστές είναι «συμβατοί» και αντιστοιχούν επακριβώς στο μοντέλο του υπολογιστή σας. Δεν εμπορευόμαστε «πολυφορτιστές».

  • Εγγύηση 2 χρόνια!
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.
  • Οι τιμές ξεκινάνε από 25 ευρώ (για τα περισσότερα μοντέλα) και φτάνουν τα 60 ευρώ για τους MagSafe.
  • Όλοι οι φορτιστές είναι «συμβατοί» και αντιστοιχούν επακριβώς στο μοντέλο του λαπτοπ σας. Δεν εμπορευόμαστε «πολυφορτιστές» (Οι περισσότεροι πολυφορτιστές υψηλής ποιότητας, είναι πολύ ακριβότεροι).
Δείτε τις τιμές αναλυτικά!